Betalingsmogelijkheden

Online betalen is veilig, makkelijk en snel bij Workwear & Shoes. We bieden onderstaande mogelijkheden aan:

Kredietkaart

Snel en eenvoudig betalen met een kredietkaart zoals Visa of Mastercard is geen probleem bij Workwear & Shoes. Afhankelijk van uw bank moet u tijdens de transactie nog 'n beveiliginscode ingeven, houdt dus de kaartlezer (het "bakje" of "digipass") bij de hand.

Bancontact (België)

Bancontact is wijdverspreid in België, vaak is de bankkaart inbegrepen bij uw bankrekening. U kunt de betaling bevestigen middels de kaartlezer (het "bakje") of met de App van Banconctact op uw tablet of smartphone.

iDEAL (Nederland)

Makkelijk betalen kan in Nederland middels iDEAL, u voert de transactie uit in uw vertrouwde bankomgeving. Volgende banken zijn mogelijk: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Op factuur (B2B)

Bedrijven in België met een BTW-nummer, kunnen ook van onze B2B-service genieten. U hoeft niet af te rekenen tijdens het bestelproces, maar we sturen de factuur mee met uw bestelling, zodat u achteraf kunt betalen. Daartoe maakt u een account aan op onze site en neemt even contact op met ons om de B2B-status aan te vragen.

Cash in de winkel

U kunt uw bestelling ook afhalen in onze Workwear & Shoes Genk, waar u op de klassieke manier met contant geld kunt betalen.

 

Beveiliging

Uiteraard zijn uw transacties beveiligd: de communicatie verloopt versleuteld (SSL-certificaat), zodat niemand de transactie kan onderscheppen of manipuleren. In de adresbalk kunt u zien of alles in orde is, een groen slotje wijst op versleuteling (het slotje) een geldig certificaat (groene kleur):

 

Mocht u een webshop tegenkomen waar u geen slotje ziet, een roodgekleurd slotje of waar beveiligingswaarschuwing verschijnt, is het beste advies om op die site geen vertrouwelijke gegevens in te vullen!