Schoenen

Bij Caterpillar fabriceren wij betrouwbare en robuuste machines waarmee onze klanten aan een betere wereld kunnen bouwen.

Cat footwear is vervaardig met dezelfde overtuiging, om een betrouwbare oplossing te bieden die voldoet aan de hoogste eisen van robuuste werkomgevingen.  

 

NIEUW IN ONS GAMMA PUMA & BASE VEILIGHEIDSSCHOENEN

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen Per pagina

Caterpillar Decade zwart

Caterpillar Decade frost
82,72 incl. BTW

Bama inlegzool deo

Bijknipbare deo-inlegzool. De perfecte combinatie tegen voetgeurtjes: opvullende en schokdempende foam met koolstof. Knipbaar van maat 36 tot 46.
6,35 incl. BTW

Bama schoen verfrisser

Zou u uw favoriete schoenen het liefst elke dag aan hebben? Dan maken wij dat gemakkelijk voor u. Bama Shoe Fresh met de antibacteriële formule neutraliseert onaangename geurtjes en werkt tot 48 uur lang. Voor hygiënisch frisse schoenen – zo vaak u maar wilt! Dermatologisch getest. 100ml
6,78 incl. BTW

Bama waterproof

De perfecte bescherming bij wind en weer voor uw schoenen. De Bama Power Protector is een waar allround talent en biedt voor nagenoeg alle materialen en kleuren een degelijke bescherming tegen water en vuil. Glad en ruw leer, textiel en hightech-materiaal, niet geschikt voor synthetische materialen oa lakleer, metallic en stretchmaterialen. 300ml
12,52 incl. BTW

Base K-road S3 veiligheidsschoen

Base hoge veiligheidsschoen S3. Comfortabele en duurzame veiligheidsschoen. Meer specificaties zie onder.
170,13 incl. BTW

Base K-speed S1P veiligheidsschoen

Base lageveiligheidsschoen S1P. Comfortabele en duurzame veiligheidsschoen. Meer specificaties zie onder.
135,76 incl. BTW