Verzenden en retour

Verzenden

 

Gratis verzending vanaf 100 €

Vanaf 100 € wordt de bestelling kosteloos geleverd

Verzendkosten

De verzendkosten bij kleinere bestellingen:

  • Voor België: 6,5 €
  • Voor Nederland: 8,5 €


Wanneer wordt mijn pakket verstuurd?

Elke werkdag om 16u00 vertrekken de paketten, dus bestellingen tot 15u00 gaan nog dezelfde dag de deur uit. U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling verzonden is.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Voor België is dat 1 à 2 werkdagen, voor Nederland 2 à 3. In de e-mail die u ontvangt als het pakket verzonden is, vindt u een trackingnummer. Met dat nummer kunt u volgen waar het pakket zich bevindt.

 

Terugsturen?

Bent u niet tevreden over uw aankoop, dan heeft u de mogelijkheid om -zonder opgave van reden- de aankoop te herroepen en ons het artikel terug te bezorgen. U dient ons binnen de 14 werkdagen na levering van het product schriftelijk (via email) op de hoogte te brengen dat u de aankoop wil herroepen.

Het artikel dient ons te worden terugbezorgd, in onbeschadige en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd, met vermelding van uw ordernummer. Retourzendingen gebeuren op eigen kosten van de verzender, in dit geval de klant.  In overleg kunnen wij echter de retour voor u regelen. In sommige gevallen kan dit voordeliger uitvallen.

B2B Klanten welke reeds in het bezit zijn van een Autostuc klantnummer sturen een mail, binnen de 8 werkdagen, met vermelding van ordernummer en hun klantnummer. Dan zorgen wij voor de retourzending.