NEW


Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen Per pagina

Caterpillar Colorado soil

Caterpillar Colorado. Oerdegelijke en tijdloze werkschoen. Comfortabele zolen, dit zowel vanbinnen als vanbuiten, en een sterk bovenwerk.
120,59 incl. BTW

Caterpillar Converge indigo S1P veiligheidsschoen

Caterpillar lage veiligheiddschoen S1P. Comfortabele en duurzame veiligheidsschoen. Deze op skates geïnspireerde werkschoen combineert een ongeëvenaarde, robuuste duurzaamheid die Cat Footwear definieert met comfort voor de hele dag en een informele stijl. Meer specificaties zie onder.
107,02 incl. BTW

Caterpillar Excavator S3 veiligheidsschoen

De CAT Excavator LT biedt de kracht van een werklaars en combineert deze met het comfort van een sneaker. Het biedt de beste all-round bescherming voor industriële en lichte industriële werkzaamheden zoals landbouw en landbouw, energie, woningbouw en metselwerk.
154,70 incl. BTW

Caterpillar Fontana

Caterpillar fontana groen
90,23 incl. BTW

Caterpillar jas 20468

Caterpillar windjack
129,64 incl. BTW

Caterpillar Mae S3 grijs

Caterpillar veiligheidsschoen S3. Meer specificaties onder.
118,41 incl. BTW

Caterpillar Merger S1P veiligheidsschoen

Caterpillar lage veiligheiddschoen S1P. Comfortabele en duurzame veiligheidsschoen. Hoogwaardige S1P Caterpillar veiligheidsschoenen voor Heren. Uiterst comfortabel en lichtgewicht in combinatie met hoge mate van bescherming. De Cat Merger heeft een stalen neus, een perforatie resistente zool met extreme anti-slip eigenschappen. Ook zijn de schoenen elektrostatisch dissipatief (ESD). Zeer geschikt voor elektriciens, lijnwerkers, industriële ingenieurs en bouwvakkers. De veeleisende doe-het-zelver weet zich ook beter beschermd met de Catterpillar Merger. Meer specificaties zie onder.
106,31 incl. BTW

Caterpillar notitieboek 20402

Caterpillar notitieboek A4
19,44 incl. BTW

Caterpillar notitieboek 20596

Caterpillar notitieboek A5
22,55 incl. BTW