Caterpillar Exposition S3 veiligheidsschoen

Caterpillar hoge veiligheidsboot S3P. De werklaars is robuust en duurzaam, het ademende gaas en het technische comfort maken urenlang staan een fluitje van een cent, terwijl de extreem slipvaste buitenzool je veilig houdt. En bonus: de slip-on-stijl maakt het gemakkelijk om in te stappen en aan de slag te gaan. Dit is uw allesomvattende werkschoen.
Beschikbaarheid: Op voorraad
*
142,61 incl. BTW

Makkelijk aan en uit 

Comfort ontworpen om je voet de hele dag te ondersteunen

Duurzame rubberen buitenzool voor onverslaanbare grip

Cementconstructie voor een duurzaam en toch lichtgewicht gevoel

Bovenwerk van volnerfleer voor duurzaamheid en bescherming

Bescherming tegen elektrische gevaren is geclassificeerd om te beschermen tegen open circuits tot 600 volt in droge omstandigheden (ASTM F2413-18)

SRX Slip-Resistant rubberen buitenzool is slijtvast, presteert tegen olie en water en biedt de beste tractie in zijn klasse op gladde oppervlakken

Zachte, ademende nylon mesh sokvoering met CLEANSPORT NXT™ pro-biotische geurcontrole

Klanten die dit kochten, kochten ook

Caterpillar C1810083 grijs/zwart

Caterpillar essential stretch cargo werkbroek. Zeer hoge soepelheid, zeer licht, maximale slijtvastheid, uitzonderlijk comfort. De pasvorm van deze broek en de gebruikte stoffen zorgen voor een maximaal comfort in alle posities.
66,43 incl. BTW

Caterpillar Colorado Lea gun

Caterpillar Colorado. Oerdegelijke en tijdloze werkschoen. Comfortabele zolen, dit zowel vanbinnen als vanbuiten, en een sterk bovenwerk.
120,21 incl. BTW 110,59 incl. BTW

Caterpillar Pelton S1P veiligheidsschoen

Caterpillar hoge veiligheidsboot S1P. De werklaars van Pelton is voorzien van EASE ontworpen comfort, lichtgewicht en duurzaam schuim onder de voet dat non-stop energieretour oplevert en je de hele dag comfortabel houdt. Meer specificaties zie onder.
129,64 incl. BTW 104,70 incl. BTW